Not known Details About iş ayakkabısı giyemez raporu örneği

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Zorlu çalışma koşullarında ayakları korumak için tercih edilen ayakkabılar sert ve ağır yapıları nedeniyle ayakları yorabilir, terlemeye neden olup huzursuz hissettirebilir. Ancak Sroter Güvenlik İş Ayakkabısı'nı tercih ederek gün boyu konforlu kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Nefes alabilen üst yapısıyla ayakların kuru kalmasını sağlar. Yumuşak kevlar orta tabanı konforlu kullanım sunar.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için korumaya ihtiyacınız var, perforasyona ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız iş ayakkabısı bot var? O zaman S3 güvenlik ayakkabısı gerekir

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Amerikan Guysşeli bir şirket olan Vans, son dönemde ortaya çıkardığı kaykay ayakkabıları da ciddi bir kitleye ulaşmıştır.

Ağır parça kaldırılan ve nakledilen yerlerde çelik burunlu iş ayakkabısı kullanılmalıdır.

Giyim ve ayakkabı endüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de doğrudan ilgilenir. Şirket hem erkek hem de kadın müşterilere hitap ediyor.

Çelik burun başlığıyla two hundred jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı direnç gösterir. Kaymaz dış tabanı yere sıkıca iş ayakkabısı adana tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında iş ayakkabısı giy doğa sporlarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

İş güvenlik ayakkabı alternatifleri ayaklarınızı koruyacak niteliklere sahiptir. İç astarından burun ve taban kaplamasına kadar özel malzemelerle kaplanır. Anatomik yapıya sahip olduğu için ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. İş sağlığı güvenliği ayakkabısı burun ve taban koruyucuları ile ayaklarınızı sıkışmaktan, sivri malzemelerden, darbelerden ve elektrikten korur.

İş ayakkabılarında kaymaz taban işaretleri ve değerleri. İş ayakkabısı Standart İşaretleri ve Anlamları

Report this wiki page